Nedjelja, 3 srpnja, 2022

BUSOVAČA Završen “Eko foto natječaj”, prvo mjesto Manuelu Blaževiću!

Pročitajte i ovo

Sa završetkom školske godine, u Osnovnoj školi “Busovača” uspješno je završen i “Eko foto natječaj”.

Mirovna sekcija OŠ “Busovača” je prije 3 tjedna raspisala nagradni natječaj za učenike osnovne škole da kroz ove proljetne dane fotografiraju prirodu, pejzaže, životinje i sl.

Sve slike učenici su slali na Facebook stranicu škole i brojem lajkova smo odabrali najljepše fotografije. Cijeli natječaj organiziran je pod pokroviteljstvom Ivice Vanje Rorića, književnika i prokurista izdavačke kuće „Dječja knjiga“  koji je tri svoje knjige darovao najboljima za prva tri mjesta.

Tako je najviše lajkova osvojio Manuel Blažević sa slikom Busovačke planine, drugo mjesto je učenica Lora Filipović s fotografijom Hutova blata, a treće mjesto je osvojila Ivona Batarilo s fotografijom Ramskog jezera.

“Članovi mirovne sekcije su učenicima podijelili knjigu s diplomom. Zahvaljujemo se svim učenicima koji su se odazvali natječaju kao i ravnatelju koji nam je pomogao u realizaciji istog… Ugodno ljeto i mnogo lijepih događaja.”

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo