Prošli tjedan na našem portalu objavili smo vijest o početku radova na postavljanju novog stacioniranog radara na području općine Busovača, a spomenuti radovi su danas skoro pa u potpunosti okončani.

Svi planirani radovi završeni su u proteklih tjedan dana, a ‘radar’ je danas konačno dobio i svoje postolje. Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a KSB, u izjavi za grad-busovaca.com portal potvrdio je da su radovi pri kraju.

“Skoro pa u potpunosti su okončani svi radovi na postavljanju novog stacioniranog radara na području općine Busovača. Javnost ćemo putem vašeg medija obavijestiti kako ne bi bilo ‘iznenađenja’ i kako bi svi na vrijeme bili upoznati o početku rada novog stacioniranog radara”.

Stacionirani radar u Busovači snimat će prekršitelje brzine oba smjera, a podsjećanja radi ograničenje na ovoj dionici puta je 40 kilometara na sat.

To znači da će radar snimati (dokumentirati) sve one koji ovu brzinu prekorače.

Građani Busovače zadovoljni postavljanjem radara

Nakon objave informacije o postavljanju radara, busovačka javnost u komentarima na našoj Facebook stranici nije krila oduševljenje zbog postavljanja radara.

Zadovoljni su i u Osnovnoj školi “Busovača”.

“Napokon su nam se želje ostvarile. Nakon što smo u dva navrata, 2013. i 2015. godine zajedno s Vijećem roditelja, Srednjom školom “Busovača” te Općinskim vijećem Busovača slali zahtjeve MUP-u KSB i Direkciji za ceste, danas su počeli postavljanje stacionarnog radara kod naše škole. Iskreno se nadamo da će sigurnost učenika u prometu sada biti još veća”, ističu iz OŠ “Busovača”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.