Busovača: Počelo 4. kolo Lige univerzalnih sportskih škola KSB

0
521
Danas je u Busovači svečano otvoreno 4. kolo Lige univerzalnih sportskih škola Kantona Središnja Bosna.

Natjecanje je svečano otvorila zastupnica u Saboru Kantona Središnja Bosna Suzana Krišto. U izjavi za naš portal sudionicima, njihovim trenerima i roditeljima poželjela je dobro druženje, dobru zabavu i dan ispunjen igrom i smijehom:

“Želim vam dobro druženje, dobru zabavu, dan ispunjen igrom i smijehom i vjerujem da ćete na terenu pokazati svoja znanja i umijeća koja ste stjecali mjesecima i godinama, te koliko se međusobno poštujete na terenu i naravno poštujete pravila igre. Također, želim i čestitati trenerima  na ustrajnosti u organiziranju ovakvih događaja, koji vam daje  poticaj i snagu da budete još kvalitetniji, ali i na prihvaćanju odgovornosti da naše mališe  usmjerimo u prave vrijednosti sport, toleranciju i fair play”, kazala je zastupnica Krišto dodavši:

“Još jednom svima želim sportsku sreću i učvršćivanje već izgrađenih prijateljskih odnosa.”

Natjecanje u Busovači organizirala je Univerzalna škola sporta “ALFA” koju vode treneri Ante Petrović i Marko Lucić. Generalni pokrovitelj natjecanja na kojem se okupilo više od 200 sudionika iz skoro svih gradova Kantona Središnja Bosna je Predsjednik FBiH Marinko Čavara, a pokrovitelj je i ministrica financija u Vladi KSB Mirjana Plavčić, Pekara Krišto i STR Herc-prom.

Proglašenje najboljih bit će u popodnevnim satima, a opširnije o svemu pogledajte u našem video prilogu i fotogaleriji:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.