Utorak, 4 listopada, 2022

“Božić u Busovači” darovao svu djecu u povodu blagdana sv. Nikole (FOTO)

Pročitajte i ovo

Sinoć, 5. prosinca 2021. godine kod adventskih kućica, upriličena je Dječja zabava u povodu blagdana svetog Nikole koji je podijelio darove u ime organizatora, a djeca su se zahvalila pjesmom i recitacijama.

Zabava je održana u sklopu manifestacije „Božić u Busovači“, koju organizira OO HDZ-a BiH Busovača u suradnji s udrugom „Mladi zajedno“ i ekološkom udrugom građana „Busovačka planina“.

Još jedna prelijepa noć Adventa u Busovači. Nasmiješena dječja lica, božićne pjesmice i obilni paketići za svu djecu uistinu su obradovali sve prisutne i upotpunili blagdansko raspoloženje u ovo adventsko vrijeme u Busovači.

Organizatori nijednog mališana nisu ostavili praznih ruku, paketića je bilo za sve zahvaljujući ideji, organizaciji i radu koordinatorice manifestacije „Božić u Busovači“ Suzani Krišto, kao i generalnom pokrovitelju za paketiće poduzeću Bioenergy d.o.o. Vitez, te poduzeću „Ovnak“ d.o.o. Vitez, „CM – Cosmetic Market“ i „Delikates“ Busovača na sponzorstvu darova i grickalica.


Prelijepim nastupima, pjesmom i recitacijama u sklopu Dječje zabave nastupili su: Iva Vujica, Ana Vrhovac, Klara Čavara, Ivano Miličević, Katarina Šušnja, Andrea Laštro, Ena Rizvić, Branislava Budimir, Jure Ivanović, Stela Kokić, Filip Akrap, Petra Andrijašević, Elena Grubešić, Lorena Hrgota, Veronika Golub, Iva Petrović, Matea Petrović, Tijana Ćorović, Tamara Ćorović, Mihael Smoljo, Andrea Smoljo, Sara Šteko, Petra Šteko, Korina Varešković, Iva Smoljo, Ines Šakić, Karlo Andrijašević, Ivan Bošnjak, Tea Znahor, Petar Milić, Sara Tomičić, Petar Ćosić, Mihael Milić, Gabrijela Budić, Vanesa Perković, Marinela Majdandžić, Klara Petrović, Lucija Marković, Karlo Livaja, Milenko Brnjić, Katarina Laštro, David Milić, Dragan Pušić, Nika Franc, Petra Golub, Gloria Akrap, Ana Ćosić, Gabrijela Šakić, Matija Vujica, Boris Malekin, Gracijela Lukin, Marija Šušnja, Emanuel Majdandžić, Iva Malekin, Ivano Akrap, Petar Livaja, Ivana Livaja, Iva Velte, Leona Obradović, Matea Tomas, Bogdana Jurić, Klara Šantić i Nives Znahor.

“Vođena idejom i motivom vidjeti nasmijana lica i radost u očima djece i svih nazočnih, bila je čvrsta vodilja u donošenju i realizaciji ove zahtjevne odluke. Usrećiti sve nazočne, a posebno najmlađe, posebno je zadovoljstvo zbog kojeg se zaboravi umor i teškoće za realizaciju ove zahtjevne akcije“, istaknula je koordinatorica Suzana Krišto.

Veselje djece, ali i odraslih u noći sv. Nikole u Busovači bila je divna, topla atmosfera i osmijeh na dječjim licima. Uz vrećice pune darova, svi su se mogli fotografirati sa svetim Nikolom, što je dodatno usrećilo mališane, ali i njihove roditelje koji su nastavili druženje uz adventske kućice.

„Hvala djeci, njihovim roditeljima, učiteljicama i ravnatelju koji su ih prijavili i pripremili za nastup. Svi su bili odlični. Za sve ove divne paketiće bile su potrebne i mnoge ručice, pa svakako velika zahvala ide i članicama Mladeži HDZ-a BiH Busovača koje su mi pomogle pri kupovini slatkiša i pakiranju ovih divnih paketića za naše najmlađe. Od srca hvala i Župnom uredu sv. Ante Padovanskog, koji su zaslužni da naš sv. Nikola ima prelijepo odijelo, ali i velika hvala Antoniju Marušiću koji se odlično snašao u ulozi Sv. Nikole. Hvala i Dariju Plavčiću i Robertu Mariću koji su fotografirali dječicu, ali i Ivani Smoljo koja se pobrinula za zabavni dječji program i da svi možemo online pratiti blagdanske događaje na Facebook stranici „Božić u Busovači. Na kraju hvala svima vama, koji ste dio ove pozitivne priče u Busovači“, poručila je koordinatorica manifestacije „Božić u Busovači 2021.“ Suzana Krišto, u ime organizatora.

Iza nas je teške i izazovna godina, no vrijeme je darivanja i malim znakom pažnje želimo djeci, a i njihovim roditeljima, uljepšati ova neobična vremena. Ovakva darivanja su simbolična, ali ona su tek mali korak u nizu akcija koje dogovaramo za dobrobit mladih i najmlađih. Ne sumnjamo da će se ovo blagdansko raspoloženje osjetiti i da ga nosimo u sebi tijekom cijele godine.

Vrijednosti dara teško je odrediti, a nije ni važno, jer jedina stvarna mjera je ta koliki je dojam dar ostavio na onog koga smo darovali, zbog toga smo presretni, jer smo uspjeli.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

MILIJUNI UBIJENIH PTICA Najgora kriza s ptičjom gripom u Europi

Europa je ove godine doživjela najgoru krizu ptičje gripe ikad, tokom koje je skoro 50 milijuna ubijenih živinara. Postojanost...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo