- Marketing -
Četvrtak, 23 rujna, 2021
- Marketing -

Bolnica Nova Bila: Sestra Ankica Tomas ispraćena u zasluženu mirovinu

Pročitajte i ovo

VIDEO: Ništa ju nije sramota raditi kako joj djeca ne bi bila gladna

Vernesa Cetin iz Bugojna  majka je dvoje djece i često bere šumske plodove. Kada je muž druga smjena, priskoči i...

Obavijest iz Karate kluba “Napredak” Busovača: Počinju treninzi i vrši se upis novih članova!

Obavještavaju se svi članovi Karate kluba "Napredak" Busovača da klub s treninzima kreće od 20. rujna 2021. godine.  Termini su...

Marija iz Kreševa vozi damper i želi svoj rudnik (VIDEO)

Marija Miličević iz Kreševa već tri godine vodi površinski kop Vrila. Ona je direktorica koja svaki dan provodi vrijeme...
Glavna sestra bolnice dr. fra Mato Nikolić, sestra franjevka, od milja zvana sestra na koturaljkama otišla je u zasluženu mirovinu. Iza nje su ostala velika djela, a to su prije svega njezini tehničari i medicinske sestre, rad, red i disciplina.

Iza nje je ostala najurednija bolnica u regiji, educirano medicinsko i nemedicinsko osoblje, koje će služiti svim građanima Središnje Bosne.

U medicinskim vodama je više od 35 godina. Prije ove službe, kao medicinska sestra je djelovala u Bugojnu i u Livnu. Zbog naravi službe koju obavlja, ali i zbog redovničkog
zvanja kao i zbog predanosti kojom spaja medicinsko i redovničko u svom djelovanju, jedan je od zaštitnih znakova bolnice u Novoj Biloj.

Malo tko je zdrav ili bolestan došao u ovu ustanovu, a da se nije susreo s ovom uvijek vedrom medicinskom i časnom sestrom.  Sebe prije svega vidi kao časnu sestru, ali ne krije da ju je iskustvo rada s kolegama i s bolesnicima itekako obogatilo.

Sestro Ankice, hvala za sve što ste učinili za Hrvatsku bolnicu dr. fra Mato Nikolić, za sav puk i narod Središnje Bosne.

- Advertisement -

Radne kolege sa kojima je sestra Ankica radila, organizirali su ručak i druženje, te se zahvalili sestri Ankici na nesebičnoj pomoći, prenosi centralna.ba.

Mjesto glavnog tehničara bolnice preuzeo je dipl. med tehničar Josip Trogrlić.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Slovenija će Bosni i Hercegovini donirati još 100 tisuća doza Pfizera

Vlada Republike Slovenije donijela je odluku o donaciji 100.620 doza Pfizerovih cjepiva protiv koronavirusa Bosni i Hercegovini. Vlada je zadužila...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo