Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Bingo otvorio prvu benzinsku pumpu, trenutno imaju najjeftinije gorivo u FBiH

Pročitajte i ovo

Kompanija Bingo napravila je svoj prodor i na tržište naftnim derivatima, a prvu benzinsku crpku otvorili su u prigradskom dijelu Tuzle.

Name, proteklog petka otvorena je prva Bingo benzinska crpka, a koja se nalazi na lokalitetu Bosanska poljana, u prigradskom dijelu Tuzle.

Zanimljivo je da ova benzinska crpka trenutno nudi najjeftinije gorivo u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Prema podacima Federalnog ministarstva trgovine, u rubrici najnižih cijena goriva, Bingova benzinska crpka se nalazi na prvom mjestu.

Shodno tome, cijena dizela iznosi 3,11 KM, dok je litra benzina 2,56 maraka.

Inače, kompanija Bingo svoje širenje postiže izuzetno brzo, a od osnivanja 1993. godine ostvarila je veliki uspjeh u primarnoj djelatnosti- trgovini.

U sklopu grupacije imaju i nekoliko drugih djelatnosti i industrija, poput industrije deterdženata i proizvoda za domaćinstvo, proizvodnje flipsa, chipsa i drugih grickalica te jaja, uzgoja brojler pilića, proizvodnje tjestenine, začina i juha, tekstilne i industrije namještaja, proizvodnje papirne konfekcije, pivovare, proizvodnje šljunka te proizvodnje i korištenja obnovljivih izvora energije.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Došašća – A – 04. 12. 2022.

1. Danas je 2. nedjelja došašća. Zornice su u 6:30, a prije zornica ćemo ispovijedati. 2. Raspored ispovijedanja starih i...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo