spot_img

“Beer Bar Busovača” u četvrtfinalu malonogometnog turnira u Fojnici

Malonogometna ekipa “Beer Bar Busovača” u posljednjih nekoliko dana igra svoje utakmice na 12. tradicionalnom malonogometnom Božićnom turniru “Fojnica 2015”.

U posljednjoj utakmici, koja je odigrana u srijedu, naši malonogometaši su svladali ekipu “Kupujmo.ba” i plasirali se u četvrtfinale ovog odličnog malonogometnog turnira.

“Vodili smo 2:0 na poluvremenu, no slabijim ulaskom u drugo poluvrijeme ekipa “Kupujmo.ba” za četiri minute preokreće susret na 2:3 u njihovu korist. Pred sam kraj susreta mi izjednačujemo na 3:3. Uz nekoliko promašenih šansi dolazimo do penala u kojima se posebno istaknuo Mladen Čečura. Uz njegove nepogrješive udarce, te uz odlične obrane golmana Ćosića, mi smo uspjeli pobijediti i izboriti plasman u četvrtfinale”, rekao je u razgovoru za grad-busovaca.com portal Denis Batarilo, kapiten ekipe iz Busovače.

Pročitaj još
> Beer Bar Busovača u osmini finala malonogometnog turnira u Fojnici

Pobjednika ovogodišnjeg turnira u Fojnici očekuje bogata nagrada u iznosu od 4.012,00 KM, za drugo mjesto predviđena je novčana nagrada od 1.012,00 KM, a za treće mjesto 512,00 KM. Turnir organizira udruženje “Katarina” iz Fojnice, a pokrovitelj turnira je Federalno ministarstvo kulture, sporta i mladih.

Ekipu “Beer Bar Busovača” čine: Josip Ćosić, Marko Lucić, Denis Batarilo, Sanjin Ćatić, Mladen Čečura, Mario Ljubičić, Erdin Ramić te Edin Brkić.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti