Bare: Svečano otvoren put dužine 1300 metara

0
388
Simboličnim presijecanjem vrpce, dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije Marinko Čavara i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić svečano su otvorili put u MZ Bare u Busovači, projekt koji je Federalno ministarstvo prostornog uređenja sufinanciralo sredstvima u iznosu od 100.000.00 KM.

„Federalno ministarstvo je za ovaj projekt izdvojilo 100.000.00 KM po našem programu sanacije šteta od klizišta i poplava, a općina Busovača je izdvojila sredstva u iznosu od 68.270.57 KM. Drago mi je što je projekt završen, odnosno što je put asfaltiran i vidim da su mještani zadovoljni. Dolazio sam ovdje i prije asfaltiranja puta, i put je usitinu bio u vrlo lošem stanju. Svaka kiša je pravila štetu i nosila ovaj materijal, tako da je bilo beskonačno nasipanje. Uvjeren sam da je završetkom ovog projekta riješen taj problem bar za sljedećih 30 godina.“, kazao je federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić.

Predsjednik MZ Bare Marko Šantić izrazio je zadovoljstvo asfaltiranjem puta, u dužini od 1300 metara te zahvalio predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari i federalnom ministru prostornog uređenja Josipu Martiću na potpori i zalaganju za realizaciju ovog projekta koji je značajan za MZ Bare, ali i za čitavu općinu Busovača i susjedne općine.

Među zadovoljnim mještanima, svečanom otvaranju puta nazočili su i: predsjednica OO HDZ-a BiH Busovača Mirjana Plavčić, članica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto, predsjednik OO Mladeži HDZ-a BiH i predsjedatelj Općinskog vijeća Busovača Josip Mravak, predsjednica Zajednice žena Ankica Komšić, predsjednik UDVDR HVO HB ŽSB Drago Smoljo, predsjednik UDVDR HVO HB Busovača Dragan Laštro te članovi OO HDZ-a BIH Busovača.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.