Subota, 24 rujna, 2022

Bare i Rasno čvrsto uz HDZ BiH

Pročitajte i ovo

Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača održao je u srijedu, 21. rujna 2022. godine, predizborni skup za Temeljne ogranke Bare i Rasno. Na skupu, na kojem je predstavljen Izborni program i kandidati HDZ-a BiH – HNS-a na predstojećim Općim izborima, okupio se velik broj članova i simpatizera Hrvatske demokratske zajednice BiH.

Nakon intoniranja himne hrvatskog naroda i minute šutnje za poginule branitelje i drage pokojne, riječi dobrodošlice i zahvale okupljenima uputili su predsjednici Temeljnih ogranka Bare i Rasno, Marko Šantić i Stipo Krišto.

Kandidatkinja na listi HDZ-a BiH – HNS-a za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH i predsjednica OO HDZ-a BiH Busovača kazala je kako je uloga Hrvatske demokratske zajednice BiH prije svega borba za poziciju hrvatskog naroda, te kako je u Busovači, zahvaljujući dobrom rezultatu na prethodnim Općim izborima, realiziran niz projekata sredstvima osiguranim s županijske i federalne razine vlasti.

Nositelj liste HDZ-a BiH – HNS-a za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo je značaj Općih izbora, te da svojim glasom doprinosimo zaštiti hrvatskog naroda kao političkog subjekta u cijeloj Bosni i Hercegovini. Osvrnuo se i na Izborni zakon, kazavši kako je nužno provesti izmjene koje će omogućiti ustavnu jednakopravnost hrvatskog naroda i osigurati da Hrvati biraju svoje legitimne predstavnike u Predsjedništvu BiH i Domovima naroda na državnoj i federalnoj razini vlasti.

Kandidatkinja na listi HDZ-a BiH – HNS-a za Sabor ŽSB i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto osvrnula se na rad Sabora u proteklom mandatu, te istaknula da je donesen niz mjera za pomoć svim kategorijama društva u Županiji Središnja Bosna, posebice braniteljima, obiteljima i mladima.

Okupljenima se obratila i kandidatkinja na listi HDZ-a BiH – HNS-a za Sabor ŽSB i predsjednica TO Zajednice žena HDZ-a BiH „KKK“ TO Grad Karolina Klasan, koja se kratko predstavila i pozvala nazočne da izađu na Opće izbore 2. listopada.

Na kraju skupa, upućen je poziv svima nazočnima da dođu na središnji predizborni skup HDZ-a BiH u Busovači koji će biti održan u subotu, 24. rujna u gradskoj sportskoj dvorani u Busovači. U zabavnom dijelu programa nastupit će Mate Bulić, Dražen Žanko i vokalni sastav „Ivančice i prijatelji“, a nakon završetka skupa, ispred gradske sportske dvorane, bit će upriličen prigodan domjenak za sve nazočne.

Sponzorirana objava, priopćenje OO HDZ BiH Busovača

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Slaba zainteresiranost za isplate jednokratnih pomoći radnicima

Аko poslodavci budu u mogućnosti novčano mogu pomoći radnicima, poruka je Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. Međutim, na terenu је...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo