AUTOŠKOLA “KOMPAS” BUSOVAČA: Upisi u tijeku!

Autoškola “Kompas” iz Busovače vrši upis novih kandidata u autoškolu. Profesionalni instruktori ove škole nude vam mogućnost obuke za B, C, D i E kategoriju te B1, C1 i D1 potkategoriju i to po najpovoljnijim cijenama u središnjoj Bosni uz mogućnost plaćanja na rate.

Prostorije autoškole nalaze se u Ulici S. S. Kranjčević u Busovači (U blizini “Milić” knjižare). Radno vrijeme autoškole je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati te subotom od 8 do 12 sati.

Više informacija:
063 364 652
063 867 264
https://www.facebook.com/autoskolakompas

Kako izabrati pravu autoškolu za dijete?

Kao i svaki roditelj i vi se sigurno brinete o razini edukacije koje vaše dijete prima u autoškoli. U pravoj autoškoli vaše dijete neće naučiti samo da poštuje prometna pravila ili da pravilno i precizno parkira automobil, već će se naučiti snaći u složenim prometnim situacijama, prepoznati kakve sve “teške” karaktere vozača može susresti u prometu i sl.

Svakako, školu ne biste trebali izabrati zato što se nalazi u vašem susjedstvu. Istina je da autoškole imaju iste kurikulume koje moraju predavati svojim polaznicima, ali ima različitih instruktora – a obuku u vožnji nikako ne biste smjeli prepustiti nezainteresiranom ili površnom instruktoru.

Pogreška koji većina roditelja napravi je u tome što šalju svoju djecu u škole koje im prijatelji ili susjedi preporuče zbog lijepih reklama. Mi vas pozivamo da posjetite autoškolu “Kompas” i uvjerite se kako instruktorima i njihovom iskustvu i sposobnostima možete vjerovati. Imajte na umu, život vašeg djeteta je u igri.

Mi smo vožnje AS – Autoškola “Kompas”!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nove aktivnosti kroz mostove povjerenja

Mlin za voće i crnogorske stolice