Nedjelja, 2 listopada, 2022

Ankica Đuran reizabrana za predsjednicu ZŽ KKK HDZ BiH ŽSB

Pročitajte i ovo

Sinoć je u Travniku u uredu Županijskog odbora održana prva konstituirajuća sjednica Županijskog odbora Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ HDZ BiH ŽSB, na kojoj je izabrano novo vodstvo ove organizacije.

Na sjednici pored izaslanica izabranih na izbornoj skupštini Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ HDZ BiH ŽSB pravo glasa imale su i članice koje po dužnosti ulaze u III. saziv ove organizacije.

Njih, više od dvadeset izabralo je za predsjednicu Zajednice žena KKK HDZ BiH ŽSB Ankicu Đuran, dok su za dopredsjednice izabrane: Vlatka Komšić, Ankica Komšić, Greta Kuna, Ivanka Mađar-Šimić i za tajnicu Vlatka Lukić.

„Zahvalna sam na ukazanom povjerenju čast i zadovoljstvo mi je biti po drugi put izabrana za predsjednicu Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH ŽSB, ovo mi daje snagu da još intenzivnije radim ali samo uz međusobno razumijevanje, zajedničko zalaganje i političko djelovanje i imat ćemo još bolje rezultate i ostvariti zacrtane ciljeve.“ rekla je Ankica Đuran, reizabrana predsjednica ZŽ KKK HDZ BiH ŽSB.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Vitez: U pucnjavi ozlijeđene dvije osobe, policija traga za počiniteljima

Obojica su smješteni na liječenje u Hrvatsku bolnicu dr. fra Mato Nikolić Dvije osobe ozlijeđene su u pucnjavi koja se...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo