Srijeda, 28 rujna, 2022

Albert Kokić novi gost Podcasta UZOR (VIDEO)

Pročitajte i ovo

U novom izdanju podcasta UZOR pričamo o šumarstvu, iskorištavanju šuma i budućem razvoju ove industrije u Središnjoj Bosni. Dotakli smo se raznih tema, uključujući teme pošumljavanja, zaštite šume, razvoja turizma, ali i iskorištavanja šume u smislu branja sekundarnih šumskih proizvoda poput gljiva, ljekovitog bilja i slično.

U #019 izdanju podcasta razgovaramo sa Albertom Kokićem, inženjerom šumarstva i izvršnim direktorom Sektora za iskorištavanje šuma, sekundarne šumske proizvode, usluge u šumarstvu, lov i lovni turizam u Šumskogospodarskom društvu ˝Šume Središnje Bosne˝.


____________________________

Podcast UZOR za cilj ima promocija pozitivnih, uspješnih i zanimljivih ljudskih priča. Ideja je nastala u “trenutku kreativnosti” tijekom prvog lockdowna u okviru Udruge za održivi razvoj UZOR iz Busovače. Udruga UZOR okuplja mlade s područja općine Busovača, ali i okolnih mjesta, na platformi održivog razvoja lokalne zajednice u kojoj žive. Na čelu udruge UZOR u ulozi predsjednika se nalazi Dario Plavčić, a ostali istaknuti članovi su: Bojan Petrović, projektni menadžer i Nikolina Batista, projektna koordinatorica. Uz snimanje podcasta, udruga UZOR pokrenula je Školu stranih jezika UZOR (engleski i njemački), Gradsko kazalište mladih „Busovača“, školu digitalne fotografije te organizira brojne projekte s ciljem upoznavanja mladih s različitim vještinama koje su potrebne kako bi postali uspješni lideri 21. stoljeća.

FB: https://www.facebook.com/uzorbusovaca/

https://www.facebook.com/PodcastUZORb

IG: https://www.instagram.com/uzorbusovaca/

https://www.instagram.com/podcastuzor/

YT: https://bit.ly/PodcastUZOR

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
spot_img

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

spot_img

Posljednje objavljeno

Hrvati u bitci za politički opstanak, Srbi tko više štiti RS, Bošnjaci tko je veći patriot

Najveći dio službene predizborne kampanje već je prošao, ušlo se u završnicu, a u ponašanju glavnih političkih aktera malo...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo