spot_img
Petak, 8 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Adi Šoše ima novu pjesmu ”Ne dam te”

Adi Šoše je objavio novi singl pod nazivom “Ne dam te”. Glazbu, tekst i aranžman za ovu numeru potpisuje Amil Lojo, dok je spot, koji je sniman na Bjelašnici, režirao Jasmin Pivić.

Ovo je sigurno najozbiljnija pjesma u mojoj karijeri. Kada je izašla moja prva pjesma ‘Nije lako biti ja’, imao sam osjećaj da je to jedna od onih pjesama koje će dugo trajati i koje ću rado pjevati i za 20 godina. Bukvalno isti osjećaj imam i sa ovom pjesmom, s tim da ‘Ne dam te’ doživljavam još emotivnije, jer mi se tekst baš poklapa sa nekim dešavanjima u mom privatnom životu. Nadam se da će publika prepoznati tu iskrenu emociju i da će ostati uz mene kroz moje glazbeno putovanje, kaže Adi Šoše.

Inače, ovaj Mostarac sa svojim bendom pod dirigentskom palicom Amila Loje postaje sve traženiji i popularniji u regiji.

Prošla je već godina i par mjeseci kako smo Adi i ja napravili bend i krenuli sa live nastupima. Iako sam svjestan koliko je Adi dobar i kvalitetan pjevač, moram da kažem da sam ipak prijatno iznenađen odzivom i reakcijom publike na našim nastupima za tako kratko vrijeme, posebno u susjednoj Hrvatskoj, gdje Adi važi za pravu zvijezdu, govori Amil Lojo, Adijev glazbeni producent.

Adi je napravio odličnu atmosferu na nastupima u Splitu i Zagrebu za koje je dobio veliki broj pohvala fanova, ali i kolega pjevača i glazbenika.

Za Novu godinu Šoše će sa bendom nastupiti na centralnom dočeku u Tuzli, a svim stanovnicima Tuzlanskog kantona obećava ludu i nezaboravnu novogodišnju noć.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM