Petak, 2 prosinca, 2022

Busovački framaši dio projekta 72 SATA BEZ KOMPROMISA

Pročitajte i ovo

… Iznad svega, Gospodine, daj nam čisto srce i tijelo da možemo sijati radost gdje god prolazimo, da se zauzimamo za dobro, a budemo protiv zla, da pomažemo braći u kojima si Ti prisutan, da svaki dan činimo dobra djela i tako budemo što bliže Tebi. Pogledaj, Gospodine, naše duše i naša srca, koja su spremna odazvati se na svaki poziv dobra. Daj nam radost da budemo veseli navjestitelji Tvoga kraljevstva ….
Ovo je dio molitve koju molimo na svakom susretu frame. Važno je svaki susret započeti molitvom ali još je važnije molitvu provesti u djelo. Moramo sijati radost gdje god prolazimo, pomagati onima kojima je pomoć potrebna i odazvati se na svaki poziv dobra kako bi bili veseli navjestitelji Božjeg kraljevstva.
U sklopu projekta „72 sata bez kompromisa“ nastojali smo realizirati ovu molitvu i pokazati da je ona dio nas framaša. Akciju smo započeli sv. Misom i klanjanjem Presvetom Oltarskom Sakramentu. Nakon blagoslova, mladi su dobili svoje zadatke. Jedna je grupa otišla u udrugu „Dar srca“ gdje su slagali odjeću i hranu za siromašne. Drugi su obišli stare, bolesne i nemoćne u našoj župi gdje su im pružili pomoć u cijepanju i slaganju drva, čišćenju kuće i razgovoru s njima. Svoj program smo završili sv. Misom i druženjem uz roštilj, igru i zabavu, stoji u objavi Župe Busovača.
Mladi su uživali u ovih 72 sata i sretni su što su se odazvali na poziv dobra i pomogli ljudima u potrebi.
Mir i Dobro!

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Osoba E.Đ. iz Viteza prijetila premijeru SŽ, pretresom mu pronašli automatsku pušku!

Jučer, 30. studenog 2022. godina obaviještena je Uprava policije MUP-a Županije Sarajevo da je Vlada Županije Sarajevo zaprimila pismenu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo