Početna BUSOVAČA Župne obavijesti: Predstojeću nedjelju slavi se 60. godina djelovanja sestara u župi...

Župne obavijesti: Predstojeću nedjelju slavi se 60. godina djelovanja sestara u župi Busovača i obred primanja i zavjetovanja framaša

0
Župa sv. Ante Padovanskog Busovača
U petak je prvi petak, u subotu je prva subota, molit ćemo za duhovna zvanja.

Sljedeću nedjelje je deveta nedjelja kroz godinu. Mise su u 8 sati rana, 9 i 30 đačka i Čep, 11 sati pučka i Bare te u 18 sati večernja sveta misa. Pod pučkom misom slavit ćemo 60. godina djelovanja sestara u našoj župi. Pod večernjom misom bit će obred primanja i zavjetovanja naših framaša.

Darovatelji: Vjekoslav Marić 100 KM, Krešimir i Ana Ćosić 100 E. U ime župne zajednice hvala darovateljima.

Ženidbeni navještaj: U ime Božje ženi se Nedjeljko Livaja, sin Frane i Ane r. Knežević i uzima Nikolinu Krišto, kćer Ivice i Ane r. Mišković oboje iz Busovače; Marijo Blaškan, sin Mirka i Borke r. Grabovac iz Viteza i uzima Mirelu Vučić, kćer Josipa i Ružice r. Grubešić iz Busovače; te Marin Šantić, sin Marinka i Ruže r. Vučić i uzima Mariju Pezo, kćer Marka i Lidije r. Bohutinski, oboje iz Busovače. Mladencima neka je sretno i blagoslovljeno u zajedničkom životu.

Umrli: Žarko Lovrić – Jovanović (1959), Mare Brnjić r. Laštro (1932) i Ljubica BIlić r. Kaćunko (1936). Pokoj vječni daruj im Gospodine!