Početna BUSOVAČA Za svaku pohvalu: I u najvećem slavlju vatreni navijač nije zaboravio Srebrenicu

Za svaku pohvalu: I u najvećem slavlju vatreni navijač nije zaboravio Srebrenicu

0
Hrvatska je na nogama. Nogometna reprezentacije naše Hrvatske savladala je sinoć u polufinalu rezultatom 2:1 Englesku te izborila plasman u finale Svjetskog prvenstva.

Veliki je to uspjeh izabranika Zlatka Dalića koji je proslavljen u svakom kutku svijeta. Slavilo se do ranih jutarnjih sata, a sada su već počele pripreme za nedjelju kada Vatreni igraju veliko finale protiv još jedne velesile, ovaj put selekcije Francuske.

Navijači diljem Hrvatske nisu štedjeli grla pjevajući šampionske pjesme, a jedan navijač definitivno je osvojio srca svih razumnih ljudi cijele planete.

Naime, on se na ulici tijekom proslava pojavio u majici s jasnom porukom: “Ne zaboravimo Srebrenicu”, a upravo je jučer obilježena 23. godišnjica genocida koji se desio u tom bh. gradu, piše SportSport.ba

Potez za sada nepoznatog navijača zaista je za svaku pohvalu, a lijepom gestom pohvaliti se može i Busovača. Sinoć tek oko 23 sata krenulo je slavlje u Busovači, a do tog trenutka Hrvati u Busovači su bez glasne glazbe, najavljenog video zida i pirotehničkih sredstava gledali utakmicu. Čak i 15 metara duga zastava “Kod Kelje” nije bila spuštena u povodu obilježavanja 23. godišnjice genocida u Srebrenici.