VITEZ: Marinko Ćutuk iz Audicije nasmijao publiku do suza

0
96
Urnebesna komedija “Ero sa ovoga svijeta” prepoznatljivog rukopisa Željka Ninčića sinoć je do suza nasmijala publiku u Franšiznom centru u Vitezu.

Naime, Željko Ninčić u Vitezu je interpretirao Marinka Ćutuka (Ero sa ovoga svijeta) i Veselog (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, što je pogotovo starije generacije iz publike vratilo u neka davna vremena, kad je Audicija žarila i palila bivšom državom.
Sam Ninčić za Drukčiji radio kaže kao je reakcija publike bila odlična.

Smijeh je najbolja i najpozitivnija reakcija u životu. Drago mi je da je tako bilo i u Vitezu, rekao je Ninčić.

Rat je proveo u Kanadi gdje je i radio, kaže, na novoj audiciji s kojom je napravio kompletnu ex Yu turneju. U predstavi ima, kaže, dosta autobiografskih momenata.

Ne samo da glumim, ja sam i autor, to mi je svojevrstan ventil kad mogu na neki način dati svoje miščjenje širem krugu ljudi. Teme su ozbiljne, one koje mnogi izbjegavaju, kazao je Ninčić.

Zadnji put kad je bio u Vitezu, sa kompletnom ekipom nekadašnje audicije, kaže, predstavu su odigrali u hladnom Domu kulture.

Tad sam rekao da mi je jasno zašto se grad zove Vitez, jer u njemu žive vitezovi koji mogu izdržati sve kad bez problema izdržavaju gledati predstavu na minusu, kazao je za kraj.