Početna BIH Neugodan verbalni napad U Fojnici napadnuta časna sestra

Neugodan verbalni napad

U Fojnici napadnuta časna sestra

0
FOTO: Ilustracija
Iz nekoliko izvora bliskih fojničkom samostanu, neslužbeno su potvrđeni za Centralnu navodi koje je fojnički gvardijan fra Miro Relota danas putem društvenih mreža iznio u javnost.

Riječ je o, kako se doznaje, iznimno neugodnom verbalnom napadu na jednu časnu sestru koja se pješice vraćala u sestarsku kuću.

Naime, navodno je grupa nekoliko maloljetnika uz psovke i neumjesna dobacivanja časnoj sestri prouzrokovalo veliku neugodnost. Slučaj je prijavljen i policija koja se prema navodima, obvezala razgovarati s roditeljima navodnih napadača.

O napadu se oglasio i načelnik Općine Fojnica

Za portal Mahalla.ba načelnik Sabahudin Klisura je kazao da je zatečen ovom viješću jer se nalazio na Maršu mira u Srebrenici.

“Mi, Fojničani, svih nacija, oduvijek smo ljubomorno čuvali naš Samostan i poštovali časne sestre. Osuđujem nesmotrenost trojice maloljetnika i tražim od nadležnih policijskih i socijalnih službi da poduzmu što rigoroznije mjere” – kazao je Klisura.

Dodao je i to da je Fojnica stoljećima živjela u skladnom odnosu muslimana i katolika, da nikada ezan nije smetao zvonu niti zvono ezanu te da ovaj događaj neće i ne smije narušiti sve bolje odnose lokalnog stanovništva.