Tražite posao? Facebook zapošljava u Irskoj, mjesečna plaća oko 2.600 eura

0
129
Facebook
Facebook traži ljude koji su detaljno upoznati sa situacijom u Hrvatskoj, aktualnim događajima, društvom i kulturom.

Radno mjesto za koje su Facebooku potrebni Hrvati u Dublinu naziva se Market Specialist unutar tima nazvanog Market Operations, piše BUG. Osnovna zadaća ovog tima jest identificirati i rješavati slučajeve u kojima je došlo do kršenja Facebookovih pravila korištenja, te tako graditi povjerenje i poboljšavati korisničko iskustvo na toj društvenoj mreži.

Potencijalni će zaposlenici na ovom radnom mjestu biti zaduženi za revidiranje korisničkih prijava nepoćudnog sadržaja, rješavanje problema vezanih za korisničke račune, analizu podataka i slične zadaće.

Zbog svega ovoga Facebook traži ljude koji su detaljno upoznati sa situacijom u Hrvatskoj, aktualnim događajima, društvom i kulturom, tipičnim ponašanjem korisnika, te se izvrsno služe kako engleskim tako i hrvatskim jezikom. Osim toga za prijavu je potrebno imati diplomu prvostupnika ili magistra, više od dvije godine radnog iskustva, te sposobnost strateškog i analitičkog razmišljanja.

Na Glassdooru je za ovu poziciju prijavljena bruto godišnja plaća (s bonusima) od oko 41.000 eura (što je oko 2.600 eura mjesečno u neto iznosu, za samca)