Početna BIH Apel Svi za Zvonku

Apel

Svi za Zvonku

0
Pozivamo sve čitatelje da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za liječenje mladog Zvonke Zlovića iz Vareša.

Zvonko je rođen 16. rujna 1990. U Varešu je završio osnovnu i srednju školu, a Ekonomski fakultet u Sarajevu, smjer ekonomija i menadžment. Master studij završio je na Mašinskom fakultetu, smjer industrijski inženjering i menadžment. Nerijetko se, dok je studirao, moglo pročitati njegove tekstove u rubrici Glas mladih u Katoličkom tjedniku.

Zbog bolesti morao je napustiti posao, te se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje. Trenutno živi u podstanarskom stanu u Sarajevu.

Nakon operacije tumora na mozgu početkom veljače 2017. na KCUS-u u Sarajevu, te druge operacije krajem prosinca 2017., preporučena mu je rehabilitaciju i fizikalne terapije, što iziskuje velike novčane troškove koje Zvonko sam nije u stanju osigurati. Osim toga, novu operaciju trebao bi imati za tri mjeseca.

Svi koji žele pomoći Zvonki u liječenju, mogu to učini na sljedeći način:

Uplate iz BiH mogu se izvršiti na račun u UniCredit banci, na ime Zvonko Zlović, Sarajevo, br. računa – 3386902641763105, svrha uplate – donacija za liječenje;
čitatelji iz Vareša mogu svoje novčane darove odnijeti Snježani Malbašić u Policijsku stanicu Vareš ili u redakciju radio Bobovca.