Početna BUSOVAČA Sutra na Busovačkoj izbor najbolje i najkvalitetnije kobasice, rakije šljivovice i viljemovke

Sutra na Busovačkoj izbor najbolje i najkvalitetnije kobasice, rakije šljivovice i viljemovke

0
Zanimljivo, a moglo bi se reći i jedinstveno natjecanje na ovim prostorima organizira se ovaj vikend (subota) na Busovačkoj planini (Busovačke staje op.a) na nadmorskoj visini od 1600 i nešto više metara.

Odmah ćemo napomenuti da se natjecanje organizira u posebnom “zimskom sportu”, u izboru najbolje i najkvalitetnije kobasice, rakije šljivovice i viljamovke.

U vrhunskom gastronomskom i glazbenom ozračju biraju se po tri najbolja “domaćina” iz svake kategorije. Podsjećanja radi, prošle godine najzadovoljniji su bili pobjednici Mario Milinović iz Busovače, Ivica Semren i Jozo Petrović Žika, obojica iz Viteza (kobasice), Miroslav Bošnjak Ćiro, Marko Vrhovac i Ivan Laštro, sva trojica iz Busovače (šljivovica), i Darko Franjić iz Viteza, Josip Subašić i Zoran Petrović, obojica iz Busovače (viljemovka).

Sutrašnji izbor najbolje i najkvalitetnije kobasice, rakije šljivovice i viljemovke upotpunit će i noćno skijanje od 18 do 21h.

Ovaj događaj je svakako vrhunski turistički projekt, ugođaj te vrhunska prezentacija Busovače, Busovačke planine i Busovljaka kao dobrih domaćina. Kako će to sve izgledati sutra na Busovačkoj, ostaje nam da vidimo…

Pratite našu Facebook stranicu jer će ekipa portala biti na licu mjesta s LIVE prijenosom.