Stotine posjetitelja na otvorenju “Božića u Busovači” (FOTO)

0
742
Na otvorenju “Božića u Busovači”, na prvu nedjelju Adventa, unatoč hladnoći, okupilo se nekoliko stotina Busovki i Busovljaka.

Svi su došli da uz stihove najljepših zabavnih i božićnih pjesama, večeras ispred župne crkve sv. Ante, nazoče paljenju božićnih lampica i iskrica dobrote, uz Božji blagoslov i nastup naših “Ivančica i prijatelja”.

Uz vesele ritmove i zajedništvo okupljenih, posjetitelji su se mogli ugrijati uz kuhano vino, rakiju i čaj, a bile su tu fritule i druge domaće delicije. Večerašnja adventska večer bila je prigoda u kojoj su građani mogli podijeliti ljubav i mir.

Vjerujemo da su večeras mnogi bili ponosni na organizatore “Božića u Busovači”, članove Mladeži HDZ-a BiH Busovača, udruge “Mladi zajedno” i ZŽ “Kraljica Katarina Kosača”, koji su se potrudili da Busovača ne zaostaje za drugim sličnim sredinama.

Također, mi iz redakcije grad-busovaca.com portala, iskreno se nadamo da će nadležno komunalno poduzeće ove godine dati sve od sebe kako bi i ugođaj božićnih lampica, jelki i ukrasa… bio poput onog prošlogodišnjeg (ako ne i bolji). Doista je bilo prelijepo!