Početna BIH Sjajna atmosfera na Prvom nacionalnom mažoret prvenstvu održanom u Uskoplju

Sjajna atmosfera na Prvom nacionalnom mažoret prvenstvu održanom u Uskoplju

0
U sportskoj dvorani u Uskoplju u nedjelju je održano prvo nacionalno prvenstvo mažoretkinja na kojem su sudjelovale i mažoretkinje HKD-a Napredak Busovača.

Sjajnu atmosferu napravilo je 500 mažoretkinja iz osam gradova, Čapljine, Čitluka, Mostara, Stoca, Gruda, Busovače i Uskoplja. Natjecanje je otpočelo neformacijama u kategorijama štap solo, pompon solo, štap par i pompon par.

Believe in yourself!!

Posted by Mažoretkinje HKD "Napredak" Busovača on 4. Juni 2018

Naše mažoretkinje su se predstavile u kategoriji junior solo štap s osvojenim petim mjestom, kadeti par štap treće mjesto, brončana medalja i junior par štap je od pet gradova zablistao i osvojio četvrto mjesto. Nakon toga uslijedio je svečani defile gradom. Uskoplje je imalo priliku da vidi sav taj raskoš mažoretkinja. Zatim nakon povratka u dvoranu otvoreno je 1. Nacionalno mažoret prvenstvo zajedničkom koreografijom, koju su po zadatku osmislile trenerice Ana-Marija i Dragana Lucić.

U nastavku je uslijedilo natjecanje za “Prvi korak” djevojčice od 3 do 9 godina su natjecale se. Naših 18 najslađih djevojčica iz dječjeg sastava “Pačići” osvojio je zlatne i srebrene medalje. Zadnje natjecanje je bilo u formacijama, u kategoriji štap kadeti naših deset djevojčica je osvojilo četvrto mjesto. Natjecanje je završilo u večernjim satima.

U sportskoj dvorani u Uskoplju prije dva dana održano je prvo nacionalno prvenstvo mažoretkinja. Sjajnu atmosferu…

Posted by Mažoretkinje HKD "Napredak" Busovača on 4. Juni 2018

zlatne i srebrene medalje 😀

Posted by Mažoretkinje HKD "Napredak" Busovača on 4. Juni 2018

Od pet gradova naše juniorke Ana Bilić i Marija Popović po prvi put su se natjecale u kategoriji junior par štap i osvojile četvrto mjesto!! Ponos! Saamo jako i idemo dalje! Macedonia zove! 😀

Posted by Mažoretkinje HKD "Napredak" Busovača on 4. Juni 2018

 

Pogledajte nekoliko fotografija: