Početna BUSOVAČA Raspored sv. misa na blagdan Svih svetih i Dušni dan

Raspored sv. misa na blagdan Svih svetih i Dušni dan

0
Utorak je posvećen sv. Anti. Također, u utorak u 16:00 sati bit će zajednička molitva, Opijelo za sve pale branitelje i žrtve rata na spomen obilježju u Busovači.

U srijedu je svetkovina Svih Svetih i mise su:
8:00 rana,
11:00 Bare, Kula i Buselji;
13:00 Ravan, Rovna i Bešići;
15:00 Donja Carica. Nema večernje mise.

U četvrtak je Dušni dan, mise su:
8:00 rana;
11:00 Smreke i Putiš;
13:00 Bukovci, Dusina i G. Carica;
17:00 Večernja

U srijedu i četvrtak možete dobiti potpuni oprost namijenjen za duše u čistilištu uz potrebne uvjete: ispovjediti se, pričestiti, pohoditi groblje ili crkvu i izmoliti Očenaš i Vjerovanje na nakanu Svetog Oca.

U petak je prvi petak, prilika za sv. Ispovijed. Također je u petak sv. Hubert zaštitnik lovaca i pod večernjom misom molit ćemo za pokojne lovce. Nakon mise bit će tribina.

Sljedeća nedjelja je 31. kroz crkvenu godinu. Mise će biti redovitim rasporedom: 8:00 rana, 9:30 đačka i Čep, 11:00 pučka i Bare, u 17:00 večernja. Večernje mise kroz tjedan kao i večernje mise nedjeljom bit će u 17:00.

Vjeronauk za prvopričesnike bit će subotom u 10:00.

Darovatelji: NN 100 KM. U ime župne zajednice zahvaljujemo darovateljima.

U ime Božje ženi se: Bojan Laštro, sin Nikice i Ankice r. Relota i Jelena Šantić, kći Ante i Olgice r. Šafradin, oboje iz Busovače; Mladen Badrov, sin Ilije i Lucije r. Šantić, rodom iz Zenice živi u Busovači i Nikolina Palavra, kći Ante i Ankice r. Kolenda iz N. Bile. Mladencima neka je blagoslovljeno u zajedničkom životu.