Predsjednik FBiH Marinko Čavara čestitao Dan Oružanih snaga BiH i 13. obljetnicu ustroja Oružanih snaga BiH

0
21
U povodu obilježavanja 1. prosinca – Dana Oružanih snaga BiH i 13. obljetnice ustroja Oružanih snaga BiH, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku pripadnicama i pripadnicima Oružanih snaga BiH.

„Svim pripadnicama i pripadnicima Oružanih snaga BiH čestitam Dan Oružanih snaga BiH i 13. obljetnicu ustroja Oružanih snaga BiH!

Oružane snage BiH danas su suvremena i učinkovita vojna organizacija, pripravna u svakom trenutku odgovoriti sigurnosnim izazovima, ali i dati nemjerljiv doprinos u pružanju pomoći stanovnicima BiH u slučaju elementarnih nepogoda, operacija traganja i spašavanja te pomoći oboljelim i unesrećenim.

Obilježavajući obljetnicu Dana Oružanih snaga BiH, posebno priznanje odajemo i pripadnicima Oružanih snaga BiH koji se nalaze na dužnostima u međunarodnim misijama i operacijama potpore mira diljem svijeta, sa željom da se sretno vrate svojim obiteljima nakon završetka misije.

Naša trajna obveza je osigurati uvjete da pripadnici Oružanih snaga BiH i dalje časno, odgovorno i profesionalno izvršavaju svoje dužnosti i zadaće, a s ciljem očuvanja mira, stabilnosti i sigurnosti svih nas u BiH.“ , stoji u čestitki.