Što se iza brda valja, tek će se vidjeti, ali rekordni odziv mališana i drugih maskiranih skupina neupitan je na pokladnoj zabavi koja je planirana za utorak u 16 sati na stadionu između škola u Busovači

Nakon uspješno organiziranog “Božića u Busovači” naš gradić će imati i veliku pokladnu zabavu. Naime, busovačke škole, udruge, Mladež HDZ-a BiH, Zajednica žena “Kraljica Katarina Kosača” i druge skupine i pojedinci za predstojeći utorak (13. veljače 2018.) pripremaju pokladnu zabavu na betonskom stadionu između Osnovne i Srednje škole “Busovača”.

“Želite organizirati skupinu i tematski sudjelovati u karnevalskoj povorci? Javite se na Facebook stranicu “Božić u Busovači i ostali događaji” i prijavite nasmijanu ekipu!”

Karnevalska povorka počinje u 16 sati, a zabava uz bogat program i Innuendo band oko 16 i 30 sati. Program u kojem će biti predstavljene maskirane skupine uz poneku šalu, simpatičnu scenu i lijepu glazbu trajat će blizu tri sata. Nakon toga zabava se seli u MZ Ivančica (Ravan).

Očekuje se oko 1000 sudionika, nasmijanih maškara i svih onih koji na ovaj dan u godini požele biti netko drugi.

Organizatori najavljuju bogatu ponudu hrane i pića te još poneko iznenađenje. Svi su pozvani i dajte mašti na volju jer najveselije maškare očekuju vrijedne nagrade! Vidimo se 🙂