Najavljujemo: Od četvrtka, 31.1., u kinu „Theatre“ filmovi „Marija Stjuart, kraljica Škotske“ i „Taksi Bluz“

0
75
 Od četvrtka, 31.1., u kinu „Theatre“ možete pogledati vrhunsku komediju „Taksi Bluz“ s odličnom glumačkom postavom, te film „Marija Stjuart, kraljica Škotske“, koji istražuje turbulentan život karizmatične Marije Sjuart.

Film „Marija Stjuart, kraljica Škotske“ istražuje turbulentan život karizmatične Marije Stjuart. Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske, a sa 18 udovica, odbija pritisak da se ponovno uda. Umjesto udaje, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim, Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obje mlade kraljice vide jedna drugu u strahu i slabosti. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svijetu u kojem dominiraju muškarci, njih dvije će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti. Odlučna da bude vladar a ne samo figura, Marija se poziva na pravo da zauzme engleski tron, prijeteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavjera ugrožavaju oba prijestola i mijenjaju tok povijesti.

“Taksi Bluz” je uzbudljiva, romantična komedija redatelja Miroslava Stamatova, a okupila je mnogobrojne poznate glumce i glumice domaće kinematografije koji su se svojski potrudili da kroz jednu noć vožnje u taksiju nasmiju publiku – i uspjeli su!
Glavni junak priče je Marko (Andrija Milošević), simpatični, ali propali dramaturg koji već godinama radi kao taksista i vrhunac dana mu je da pročita neki strip ili čuje glas lijepe dispečerke Tanje (Milena Predić). Njegova avantura počinje jedne večeri kada mu se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu u nadi da će uspjeti pronaći svog oca. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će sudjelovati mnoštvo likova koje će prodefilirati kroz taksi.
Vidimo urnebesni trio u vidu Nikole Đurička, Borisa Milivojevića i Bojana Dimitrijevića koji su krenuli na maskenbal; Nikolu Pejakovića i Sandru Silađev koji glume bračni par, a baš tu večer se ona porađa; fantastičnog Aleksandra Jovanovića u ulozi Goce ‘Droce’; “ludog” Kineza, kao i Sergeja Trifunovića koji je odigrao lik beskrupuloznog kriminalca.

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook stranice kina Kino Theatre, na mail: kinotheare@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, SMS, poziv).

Trailer filma “Marija Stjuart”: https://www.youtube.com/watch?v=grGvQWhsztk&t=29s
Trailer filma “Taksi Bluz”: https://www.youtube.com/watch?v=5-htHvWjtIA&t=1s