Najavljujemo: Od četvrtka, 18.4., u kinu „Theatre“ filmovi „Poslije svega“ i „Prokletstvo tugujuće žene“

0
40
 Ovaj tjedan u kinu “Theatre” pogledajte film „Poslije svega“ – prvi dio serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive.

Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu Poslije svega napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad.

Na programu kina je i film “Prokletstvo tugujuće žene” – zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Sami spomen njenog imena izaziva strah već generacijama u cijelome svijetu.

POSLIJE SVEGA

Vrijedna studentica i predana kći Tessa Young započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona točno zna što želi postići i koji put treba slijediti. Takav sređeni život, raspast će se kao kuća od karata kada Tessa upozna tajanstvenog Hardina Scotta. On nosi tamu u očima, tijelo mu je pokriveno tetovažama i živi po vlastitim pravilima. Hardin je sve što Tessa želi izbjeći, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada željeti. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočili, učiniti će njihovu strast još snažnijom.

Trailer filma “Poslije svega”: https://www.youtube.com/watch?v=CcAm3wdBE2I

PROKLETSTVO TUGUJUĆE ŽENE

Za vrijeme svog života, utopila je vlastitu djecu u ljubomornom bijesu, bacajući se u rijeku za njima dok je plakala od boli. Sada su njene suze vječne. One su smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti. La Llorona lovi djecu kako bi ih zamijenila sa svojom. Što više vremena prolazi to je njena želja za djecom sve veća…a metode sve više zastrašujuće. Zanemarujući zastrašujuće upozorenje majke koja je osumnjičena da ugrožava svoju djecu, socijalna radnica i njezina mala djeca ubrzo se nađu u beznadnoj situaciji. Njihova jedina nada za preživljavanjem La Lloroninog smrtonosnog gnjeva je svećenik i njegovo misteriozno tjeranje zla.

Trailer filma „Prokletstvo tugujuće žene“: https://www.youtube.com/watch?v=m7TSHZ0vLTw

Raspored prikazivanja filmova:

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina Kino Theatre, na mail:

kinotheare@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, SMS, poziv).