Početna BUSOVAČA NAGRADNA IGRA || „Pedeset nijansi oslobođeni“ od sutra u kinu „Theatre“

NAGRADNA IGRA || „Pedeset nijansi oslobođeni“ od sutra u kinu „Theatre“

0
Jamie Dornan i Dakota Johnson se vraćaju kao Christian Grey i Anastasia Steele u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svjetskog bestselera i fenomena Pedeset nijansi.

Poslije ogromnog uspjeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 milijuna dolara širom svijeta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine! „Pedeset nijansi – Oslobođeni“ režira James Foley, redatelj drugog nastavka. Scenarij i ovoga puta ponovo potpisuje Niall Leonard, a zasnovan je na svjetskom bestseleru spisateljice E.L. James.

Christian Gray i Anastasia sada su sretno zaljubljen par koji je svoju vezu nedavno okrunio brakom, ali se time njihov život ni malo ne smiruje. Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je Ana od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova no što se ikada nadala. Zajedno imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa, no, uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti.

Film „Pedeset nijansi oslobođeni“ u kinu „Theatre“ možete pogledati od četvrtka 8.2. do 14.2.2018. godine, svaki dan s početkom u 20 sati.

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbo xFacebook page stranice kina Kino Theatre, na mail: kinotheare@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, SMS, poziv).