Mlada arhitektica svoj san odlučila ostvariti u rodnom Kiseljaku

0
128
Da je i u BiH moguće živjeti svoj san, školovati se, raditi ono što voliš te svojim radom uljepšavati drugima život, u ovom slučaju životni prostor, dokazala je mlada arhitektica Belinda Pušić.

Odmah nakon fakulteta prihvatila se posla, a u mnogim njezinim radovima Kiseljačani već uživaju, od gradskog parka do caffea Skripa, ali i mnogi drugih interijera čije uređenje potpisuje Belinda.

Potpora obitelji

Kiseljak je prepoznao rad svoje sugrađanke, a ona im je zauzvrat ponudila mogućnost suradnje kroz “Belinda design”, prvi ured za dizajniranje koji je Kiseljak ikad imao. Otvoren je u središtu Kiseljaka, a na otvorenju okupili su se brojni prijatelji, rodbina, poznanici, ukratko svi bez kojih Belinda ne bi mogla ostvariti svoj san. Prije svih njezina obitelj. Djed i baka su otvorili Belindin dizajnerski kutak, a prilikom otvorenja Belinda je kroz njihove uloge u svojemu životu ispričala priču o uspjehu koji je moguć uz potporu obitelji te ako volite ono što radite i odlučite se živjeti svoj san.

Životni prostor

Belindu su od malih nogu zanimale igrice koje su se ticale životnog prostora i već tada je znala da želi biti arhitektica. Njezina je misija, kaže, ne samo pomoći ljudima u uređenju životnog prostora, već i educirati ih o važnosti života u ugodnim interijerima u kojima se čovjek osjeća bolje, živi kvalitetnijim životom čiji je neizostavan dio i estetika prostora. Za razliku od većine svojih vršnjaka, o odlasku iz BiH ova arhitektica i ne pomišlja. – Odlazak iz Kiseljaka i BiH nije dio mojih planova. Ja svoj san živim i živjet ću ovdje – poručila je Belinda.