Početna CRNA KRONIKA Kiseljak: Teško povrijeđena maloljetna pješakinja

Kiseljak: Teško povrijeđena maloljetna pješakinja

0
Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije dogodilo se 30 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe zadobile teže, a šest osoba lakše tjelesne povrede.

Dana 27.10.2017. godine na magistralnom putu M5, u mjestu Paleška Ćuprija, općina Kiseljak dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozilo marke Golf, registarskih oznaka A03-E-892, ostvarilo kontakt s maloljetnom pješakinjom koja je tom prilikom zadobila teže tjelesne povrede. Uviđaj su obavili pripadnici OKP PU Kiseljak.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 348 prekršajnih naloga, a mobilnim radarima evidentirano je ukupno 208 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 29 vozača od kojih je devet vozača lišeno slobode i zadržano u policijskim stanicama do otrežnjenja zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola preko 1,5 promila.

Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno devet vozila od kojih su dva vozila privremeno oduzeta od osoba koje su višestruki povratnici u vršenju prekršaja a jedno vozilo je oduzeto od osobe koja je vršila prijevoz drva za ogrjev bez potrebne dokumentacije.