Početna BIH Jeste li kušali? Leskovački specijaliteti u restoranu Sunce u Busovači <3

Jeste li kušali? Leskovački specijaliteti u restoranu Sunce u Busovači <3

0
Nekoliko tjedana najavljivani kulinarski specijaliteti i noviteti u restoranu Sunce u Busovači početkom lipnja ugledali su svjetlo dana

“Nakon dugo vremena pripreme, obuke, učenja, odlazaka kod najboljih majstora (pa čak i do Leskovca :-D) leskovačkog roštilja uspjeli smo napraviti isti. Put do ovog proizvoda je bio dugačak i mukotrpan jer današnji ljubitelji dobre hrane žele samo najbolje. Iz svega gore navedenog želimo reći da od početka lipnja u Sunce restoranu možete probati fantastični leskovački roštilj! :)”

Da bi upotpunili kvalitetu leskovačkog roštilja vrijedni kuhari Sunce restorana svakog jutra peku lepine u krušnoj peći.

Ovo ne možemo, a da ne pokažemo i da ne pojasnimo. 🙂

“Otkako smo počeli raditi leskovački roštilj često imamo upite tipa, “…. koja vrsta mesa se koristi …..”. Koristi se čisto juneće meso bez primjesa drugih vrsta mesa. Kvalitet mesa koji mi koristimo za spravljanje leskovačkih ćevapa i pljeskavica možete vidjeti na slikama.

Znamo da će mnogi reći ovo je šteta mljeti i raditi od ovog mesa pljeskavice i ćevape ali mi se vodimo drugim razmišljanjem, a to je, bez vrhunske sirovine nema ni vrhunskog proizvoda. Za isporuku ovako kvalitetnog mesa brine se mesnica “Blaško” koja opskrbljuje naš restoran svakog jutra svježim mesom. Dobrodošli!”