Početna BUSOVAČA Čakić: Raduje me što su ambicije ulazak u viši rang

Čakić: Raduje me što su ambicije ulazak u viši rang

0
NK Novi Travnik u narednoj sezoni će se natjecati u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad, ali sigurno je da će Novotravničani imati veoma respektabilnu momčad, vjerojatno i mnogo kvalitetniju u odnosu na prošlu sezonu Prve lige Federacije BiH.

Između ostalih Novotravničane je pojačao sada već bivši član NK Busovača Josip Čakić koji iza sebe ima sjajnu proteklu sezonu. Busovača je ostvarila sjajan rezultat, a Čakić bio jedan od najzaslužnijih za to.

“Prošli tjedan sam postigao dogovor s predsjednikom kluba gospodinom Đemalom Dedovićem. Klub ima ambicije ulaska u viši rang što mi se najviše dopalo. Nadam se da ću svojim igrama opravdati ukazano povjerenje ljudi u klubu, a ostali su nam neki jako bitni igrači iz prošle sezone, dok se vratio i bivši igrač Čelika i Rudara iz Kaknja Erdin Ramić”, kazao je Čakić za SportSport.ba.

Novotravničani su s pripremama počeli u nedjelju, a i u narednoj sezoni s klupe će ih predvoditi Salim Duraković, trener s UEFA Pro licencom.

“Posebno me raduje što ću imati priliku surađivati s trenerom Salimom Durakovićem, o kojem sam čuo sam riječi hvale”, dodao je naš sugovornik. (SportSport.ba)