Busovača: Održan 1. Božićni amaterski turnir u stolnom tenisu

0
325
Mjesne zajednica Rasno iz Busovače na čelu s predsjednikom Borom Vujicom krajem prosinca organizirala je 1. Božićni amaterski turnir u stolnom tenisu. Sudjelovalo je 60-ak igrača iz 10-ak bh. gradova, a najboljima su na koncu uručene prigodne diplome, pehari i medalje.

U kategoriji profesionalci od 18 godina najbolji je bio Dražen Kraljević. Drugo mjesto pripalo je Slaviši Zirojeviću, a treće Igoru Sabljiću. Među veteranima najbolji je bio Elmas Muratović, drugi Željko Kožul. Treće mjesto osvojio je vrlo dobri Goran Grgić.

Među ženama, mlada Vitežanka busovačkih korijena, Dora Ćosić, osvojila je prvo mjesto. Drugo je pripalo Silvani Hrgoti koja je pokupila sve ovacije publike, a treće mladoj Steli Majdandžić.

Prvo mjestu u kategoriji omladinaca do 18 godina pripalo je Karlu Niniću, drugo Josipu Kneževiću, a treće Mariju Akarapoviću. Šimun Vujica, mladi Busovljak, imao je odličan nastup i pokazao odličnu kvalitetu i talent za ovaj sport.

Turnir je svečano zatvorio predsjednik MZ Rasno Boro Vujica, ujedno i igrač na turniru koji je imao jako dobar rezultat uz druge Busovljake koji su nastupili na turniru.

U izjavi za naš portal posebno se zahvalio STK “CM” Vitez na ustupljenim stolovima i nesebičnoj pomoći pri organizaciji turnira.

Čestitamo!