spot_img
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Bilić dobio ponudu koja se ne odbija

Bilić već sad može početi slaviti

Prošlog ljeta Slaven Bilić potpisao je trogodišnji ugovor s West Hamom, ali čini se da bi se u tom klubu mogao zadržati i puno dulje. Čelnici kluba, vrlo zadovoljni radom bivšeg hrvatskog izbornika kojeg plaćaju otprilike četiri milijuna eura po sezoni, odlučili su mu ponuditi novi ugovor.

Bilićev West Ham ove sezone pobijedio je najjače klubove Premier lige, a svojim je pristupom osvojio čelnike kluba, koji su mu odlučili popraviti uvjete i s njim potpisati novi ugovor.

Sele na Olimpijski stadion

Nalazi se na šestom mjestu, a njegova momčad i dalje se natječe u FA kupu. Generalno dobro raspoloženje nije previše narušio ni jučerašnji poraz protiv Southamptona.

“Čekićari” se sljedeće sezone s povijesnog Upton Parka sele na Olimpijski stadion, a ambicije kluba vezane su uz 47-godišnjeg hrvatskog stručnjaka.

Impresionirao čelnike kluba

“Njegov pristup i uspjeh impresionirao je čelnike kluba Davida Golda, Davida Sullivana i Karren Brady“, tvrdi Mirror.
No, Bilić nije tu stao, osvojio je i navijačka srca.

“Osvojio ih je stilom igre, ali i sjajnim osjećajem za pojačanja jer je doveo Dimitrija Payeta i Manuela Lanzinija. Zato ga navijači obožavaju”, pišu Englezi.

Englezi tvrde da se Bilić nedavno sastao sa Sullivanom koji mu je ponudio novi ugovor kako hrvatskog trenera ne bi “oteo” neki drugi klub.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM