spot_img
spot_img
Petak, 29 ožujka, 2024

Bolnica Travnik: Fis darivao majke rodilje i bebe

Poduzeće Fis d.o.o. u sklopu vrijedne akcije pomoći rodiljama i bebama nazvane ””FIS dariva novorođene bebe” predalo je danas oko 600 poklon paketa proizvoda marke „Anbinni“ porodilištu travničke Kantonalne bolnice.

U ime poduzeća donaciju je predala Dijana Brkan iz marketing službe, koja je naglasila kako je to pokušaj podupiranja najslađe kategorije stanovništva – beba.

Do nove godine sve bebe u travničkoj bolnici dobit će poklon paket odjeće „Anbinni“. Nadam se da mame već znaju za „Anbinni“, a da će se mlade mame uvjeriti u kvalitetu proizvoda za kojeg smo koristili samo najbolje materijale, rekla je Brkan.

U ime bolnice donaciju je primila dr. Fatima Čurić Ljevaković, šefica Ginekološko-porođajne službe travničke bolnice, koja je naglasila kako je svaka akcija pomoći dobrodošla.
Činjenica je da imamo pad nataliteta u cijeloj BiH, no u zadnjih 5 godina mi u bolnici Travnik nemamo taj problem.

Svaki vid pomoći je dobar. Žena kad se porodi dobila je dijete, presretna je, još kad pri otpustu dobije poklon vezan za bebu, pogotovo izuzetno kvalitetnu odjeću za bebu koja je uz to i bosanski brend onda je to odlično, kazala je Čurić Ljevaković.

Zadovoljne poklonima bile su i majke rodilje.

Stvarno je ovo nešto jako lijepo, pogotovo za nas majke rodilje i bebe, kazala je rodilja Admira Bašić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti